top of page

Gott nytt skrivår!

Ring skrivklocka, ring i bistra nyårsnatten...


Det är dags att skaka av sig gamla bokstäver, ord och formuleringar – och se fram emot nya. Vi på Journalistakademien vill tacka alla våra följare, deltagare och även framtida studenter, för att ni har tagit er tid att läsa vår blogg under det gångna året. Hoppas att vi har kunnat skänka er lite skrivglädje och inspiration och att ni ser fram emot ett sprillans nytt skrivår.Vi kan blicka tillbaka på ett år då vi välkomnat – och tackat av mer än hundra studenter. Vi har sett den lista på magasin som våra studenter har skrivit för, gå från cirka 30 till nu över 60 magasin och tidningar. Helt fantastiskt hur många artiklar och reportage som har producerats under året. Wow!


Kolla bara här:Grattis till alla er som har fått se era artiklar i tryck i landets magasin och tidningar. Att få ta del av glädjen och att se våra studenter få "JA" på sina idéer – är för mig som huvudmentor helt oslagbar. Det ger oss som "lärosäte" också ett kvitto på hur väl vår metod fungerar.


För egen del har vi som jobbar på Journalistakademien teambuildat under en helt underbar resa till Spanien i höstas. Här spikade vi en helt ny plan för att ta konceptet vidare till nästa nivå, med bland annat planering av en årskonferens i Stockholm för alla deltagare i 2023. Det ska bli så kul!Tack kära skribent för det här året. Och är du sugen på att starta 2023 med att satsa på dig själv och ditt skrivande... ja då vill vi välkomna dig varmt till vår utbildning.


Gott nytt skrivår!


PS. Är du nyfiken på vår utbildning? Läs mer och boka ett samtal med oss här.

Comments


Vår unika onlineutbildning lär dig allt du behöver veta för att kunna frilansa för magasin och tidningar – och börja jobba direkt!

bottom of page