top of page

Intention och manifestation för 2024

Såhär i slutet av året tror jag vi är många som jobbar med att sätta intentionen för 2024. Vissa av oss kämpar med att hitta riktningen – medan det för andra kommer helt naturligt.


Vad vill du uppnå? Och hur kan du göra för att nå din skrivdröm?Personligen tycker jag att det vilar något ödesmättat över att möta ett nytt år. Det är blandade känslor. Att få reflektera och fundera över hur det gångna året blev, är så nyttigt. Och att blicka framåt är både roligt och... jobbigt.


Är jag den enda som tycker det?


Oavsett inställning till det nya året tänkte jag ge dig några frågor att fundera på vad gäller din skrivdröm (eller skrivrealitet). Ta gärna och svara på dessa frågor på ett papper – och spara någonstans.


Nu kör vi:


Vad är den ulitmata drömmen? Tänk högt!


Här är meningen att du ska sikta jättehögt. Fundera kring den ultimata skrivdrömmen. Låt inget hindra dig här, inte ens tankens kraft. Universum kommer plocka upp det du tänker på. Våga tänka högt (märks det att min närmsta kollega är astrolog?!).


Vad är realistiska mål på väg mot drömmen 2024?


Problemet för många är att de sätter för höga mål och blir därmed besvikna på sig själva. Var snäll mot dig själv. Vad är rimligt i just ditt liv? Dags att sätta konkreta, kloka och realistiska mål för DIG.


Vad är ett lite större – men ändå rimligt – mål för dig 2024?


Här ska du ta i lite mer än i föregående fråga. Något som kittlar till lite, men ändå känns (ganska) rimligt. Stanna kvar på den här frågan lite. Om det hjälper, blunda, dra några djupa andetag och uttala målet högt.


Med dessa tre frågor lämnar jag dig. Dock inte utan en hemläxa. Att du bestämmer en rimlig intervall under året för att gå tillbaka och kika på målen. De får justeras i efterhand. Tanken här är att vi med regelbundenhet ska gå tillbaka till våra mål och manifestera dem återigen.


Universum lyssnar...


Lycka till!


Goda vibbar från Lotta och team JournalistakademienLust att manifestera skrivdrömmen på riktigt?


Låt 2024 bli ditt skrivår – och utbilda dig till frilansjournalist hos oss!


⭐ Skriv om ämnen DU tycker är spännande för de magasin du gillar. 

⭐ Få friheten att jobba var som helst, när som helst. 

⭐ Sveriges magasin och tidningar behöver tusentals artiklar varje månad, av dig också!


Vi ger dig utbildningen du behöver för att lyckas med dina intentioner.


Redo att komma igång?


Läs mer om oss och boka ett samtal med våra studievägledare idag.

コメント


Vår unika onlineutbildning lär dig allt du behöver veta för att kunna frilansa för magasin och tidningar – och börja jobba direkt!

bottom of page