top of page

WEBINARINSPELNING

Så kommer du igång som resejournalist för magasin och tidningar

Här får du en exklusiv inblick i livet som resejournalist! Vilka är knepen för att lyckas?

Och hur du ska gå tillväga för att sälja in dina resereportage till magasinen och tidningarna?

I det här webbinariet träffar du:

 

Reseexperten Johanna Stenius som har skrivit om resor för allt från Vagabond och Allt om resor till DN Söndag. Hon har varit specialinriktad på Baltikum och England, men har också besökt udda ställen som Färöarna, gjort bakom kulisserna-reportage i Las Vegas och rapporterat från före detta DDR-platser.

 

 Mirja Lakso är vår nya studievägledare på Journalistakademien och har bott en period i USA, jobbat med musik i Vietnam och Sydkorea samt har sänt radio i Kosovo. Hon har dessutom rapporterat från Belarus och skrivit om könsstympning i Kenya.

Och kursledare Lotta Brunmark kan stoltsera med diverse resor till Italien, bland annat för magasinet Solo Italia. Dessutom har hon en resa till Sicilien på gång för ännu ett magasin...

Unikt erbjudande på frilansutbildningen:

10 000 kr rabatt fram till söndag ​​klockan 20:00

Mirja (rund).png
  • Deadline: Söndag kl. 20:00

  • Pris innan deadline: 29 700 kr

  • Pris efter deadline: 39 700 kr

  • Boka ett samtal med studievägledare Mirja Lakso innan deadline för att säkra erbjudandet på Journalistakademiens utbildning i frilansjournalistik.

Mirja Lakso

Studievägledare

Anmäla dig utan att boka samtal?

Vår unika onlineutbildning lär dig allt du behöver veta för att kunna frilansa för magasin och tidningar – och börja jobba direkt!

bottom of page