top of page

Gratis introkurs:

Så kommer du igång som frilansjournalist för magasin och tidningar

Skjermbilde 2022-01-21 kl. 17.55.05.png

I den här webbinariumet lär Lotta Brunmark dig hur du kommer igång som frilansjournalist för magasin och tidningar – även utan tidigare erfarenhet av journalistyrket.

Välj datum

Du kommer upptäcka:

check.png
check.png
check.png
check.png

Det finns SÅ många publikationer där ute, som konstant behöver idéer, historier, pitchar. Tusentals av dem! De flesta vet inte… så ta reda på exakt vad de vill ha!

Hur du kommer på den ultimata vinkeln som passar perfekt för det magasin du vill skriva för.

 

Hur du pitchar och säljar dina idéer - Du kommer inte bara lära dig hur du skapar oemotståndliga VINKLAR, men också hur du pitchar dem på ett professionellt sätt till dina favoritmagasin. Redo att få ett JA och betalt som frilansjournalist?

 

Och mycket mer...

Hej där, Lotta Brunmark och Vivian Songe här! Vi är frilansjournalister och världsresenärer, som älskar livet i frihet – och att jobba var vi vill och när det passar oss bäst. 

Efter att ha jobbat som frilansjournalist, anställd journalist och som redaktör för mer än 30 olika magasin och tidningar i nästan 20 år, kom Vivian Songe på en metod – en magisk plan – som funkar för alla. Det är vad Journalistakademien i Sverige handlar om samt Journalistskolan i Norge.

Tillsammans brinner vi och vårt team för att lära ut våra hemligheter till framtida skribenter som du. Varmt välkommen till vår gratis introkurs!

IMG_1442.jpeg

Vår unika onlineutbildning lär dig allt du behöver veta för att kunna frilansa för magasin och tidningar – och börja jobba direkt!

bottom of page