top of page

Gratis webbinarium:

Så kommer du igång som frilansjournalist för magasin och tidningar
(...även utan tidigare erfarenhet)

Älskar du att skriva? I vårt webbinarium kommer jag dela med mig av våra bästa insidertips för hur du kommer igång som professionell frilansjournalist för vilket magasin eller vilken tidning som helst. De här hemligheterna har inte bara förändrat VÅRT liv, utan också livet för tusentals aspirerande skribenter, precis som du. Redo att börja leva ditt fria, kreativa liv?

Skjermbilde 2022-01-21 kl. 17.55.05.png

I den här webbinariumet lär Lotta Brunmark dig hur du kommer igång som frilansjournalist för magasin och tidningar – även utan tidigare erfarenhet av journalistyrket.

DETTA FÅR DU LÄRA DIG

UPPTÄCK ALLA FRILANS-MARKNADER DÄR UTE!

Det finns SÅ många publikationer där ute, som konstant behöver idéer, historier, pitchar. Tusentals av dem. De flesta vet inte om det här… Vi visar dig utbudet!

1

SKAPA OEMOTSTÅNDLIGA VINKLAR

Vi visar dig hur du skapar vinklar som passar målgruppen för ditt valda magasin. Det här är din gyllene entrébiljett till alla redaktioner där ute.

2

HUR DU PITCHAR OCH SÄLJER DINA IDÉER

Du kommer inte bara lära dig hur du skapar oemotståndliga VINKLAR, utan också hur du pitchar dem på ett professionellt sätt till dina favoritmagasin.

Redo att få ett JA och få betalt som frilansjournalist?

3

Pssst.. Du kommer också få information om Journalistakademiens populära miniutbildning i frilansjournalistik, som på bara 6 veckor kan ta dig från grunden till att ha sålt din första artikel.

IMG_2206.JPG

OM LOTTA BRUNMARK OCH JOURNALISTAKADEMIEN

Hej där, vad kul att just du är här!

Om du någonsin har drömt om att skriva professionellt, men inte har vetat hur du ska komma igång, då är det här chansen för dig.

Visste du att du inte behöver någon formell journalistutbildning för att komma igång som frilansjournalist? Det är ett fritt och flexibelt yrke, så det är i princip fritt fram för vem som helst. Men, du måste ju såklart veta vad du gör!

 

Det är där vi kommer in.

 

Journalistakademien startades i Norge 2013 av Vivian Songe som en onlinekurs i frilansjournalistik. Kursen är baserad på hennes 20 år långa erfarenhet som framgångsrik frilansjournalist. Första kursomgången hade hela 40 deltagare och många av dessa fick artiklar i tryck i landets magasin och tidningar efter bara några få veckor.

En framgångskurs var född och succén var ett faktum!

Kursen har sedan dess utvecklats till att vara den kanske mest populära miniutbildningen på marknaden för dig som snabbt vill komma igång som frilansjournalist – helt från scratch.

Sedan start har våra studenter haft mer än 1 500 artiklar i tryck i minst 150 olika magasin och tidningar i Skandinavien. Våra tidigare studenter har helt förändrat sina liv efter att ha lärt sig dessa hemligheter, och ingenting gör oss så glada som att få se deras artiklar i tryck.

Lotta Brunmark är ledare för Journalistakademien i Sverige och tillsammans med sitt team av erfarna svenska frilansjournalister som kan marknaden utan och innan, hjälper de dig att lyckas från början till slut.

Nu är det din tur…

 Låt oss vara din guide in i en helt ny och spännande värld!

Välj den tid som passar dig :)

VÄLJ TID

Du kan välja mellan flera olika tider. Välj den som passar dig bäst:

Vår unika onlineutbildning lär dig allt du behöver veta för att kunna frilansa för magasin och tidningar – och börja jobba direkt!

bottom of page