top of page

VÄLKOMMEN PÅ GRATISWEBBINARIUM

Torsdag 27 oktober kl. 18:00

Inspirationskväll: Lotta möter frilansjournalisten LINDA NEWNHAM

lotta__.jpg

I detta webbinarium gästas Lotta Brunmark, ansvarig kursledare för Journalistakademien, av frilansproffset Linda Newnham.

Linda har jobbat som frilansjournalist för magasin och tidningar i över 20 år med utgångspunkt i Stockholm. Här kommer hon att dela med sig av sina erfarenheter från branschen och svara på alla dina frågor.

Drömmer du om att leva ett fritt liv som frilansjournalist för magasin och tidningar? Då har du hittat helt rätt...

check.png
check.png
check.png
check.png

I Journalistakademiens nästa gratiswebbinarium får du träffa frilansproffset Linda Newnham som har jobbat i mer än 20 år som frilansare.

Här delar hon med sig av sin framgångssaga – allt från fallgropar till bästa minnen och uppdrag från Amelia, Kupé, Expressen m.fl.

Tillsammans med vår kursledare Lotta Brunmark svarar hon på alla dina frågor om frilanslivet – LIVE!

Redo för en riktigt inspirerande afton? Möt Linda Newnham och Lotta Brunmark den 27 oktober kl. 18:00.

Är du nyfiken på webbinariets värdinnor?

Du kommer att träffa Lotta Brunmark, ansvarig kursledare för Journalistakademien, som vid sin sida kommer ha Linda Newnham, frilansjournalist med lång erfarenhet från branschen.

 

Linda Newnham har under sin karriär skrivit för allt från Amelia, Tara, M-magasin och Kupé till Ica-kuriren, Expressen Söndag och Aftonbladet Söndag. Hon vet ALLT om vad en bra artikel är i redaktionernas ögon. Hon har dessutom själv jobbat som redaktör och skrivit flera böcker. 

Varmt välkommen på torsdag den 27 oktober!

Untitled design.png

Vår unika onlineutbildning lär dig allt du behöver veta för att kunna frilansa för magasin och tidningar – och börja jobba direkt!

bottom of page