top of page

Torsdag 25 april klockan 18-19

VIP-webbinarium

Drömmer du om att komma igång som frilansjournalist – men vill ha privat coaching på vägen dit?

Lotta B 1 (1).jpg

I det här webbinariet kommer våra huvudmentorer Lotta Brunmark och Hilde Beate Berg berätta allt om vårt nya VIP-erbjudande, som innebär att du får privat coaching.

h.png
h.png
h.png
h.png
h.png

Vill du komma igång som frilansjournalist – och känner att du skulle vill ge allt för att nå drömmen? Då har du hittat rätt!

I det här webbinariet berättar vi allt om vårt nya och efterfrågade VIP-erbjudande, som innebär att du får mycket mer privat coaching och mentorstöd på väg mot din frilansdröm. Allt för att du ska optimera dina chanser att lyckas som frilansjournalist!
 
Se fram emot härlig stämning, då både svenska och norska deltagare är inbjudna till detta webbinarium.

 

Självklart svarar vi på alla dina frågor – LIVE under kvällen.

Är det dags att göra verklighet av din skrivdröm? Anmäl dig nu direkt!

Vilka bjuder in till det här webbinariet? 

Utbildningschef för Journalistakademien och Journalistskolen, Lotta Brunmark, har tillsammans med huvudmentor i Norge, Hilde Beate Berg, och flera andra mentorer – hjälpt aspirerande skribenter att få sina artiklar publicerade i mer än 200 magasin och tidningar i Sverige och Norge.

 

Amelia, M-magasin, Expressen, Modern Psykologi, Chef & Karriär, Nära, Svenska Dagbladet, Göteborgs-Posten och Hundsport är bara av de titlar våra svenska studenter har skrivit för.

De flesta som har gått hos oss hade ingen journalistisk bakgrund eller tidigare erfarenhet av journalistik när de började. Tack vare coaching och stöd har mängder fått sina artiklar publicerade – både under och efter avslutad utbildning.

Anmäl dig till detta direktsända webbinarium, så kommer Lotta och Hilde berätta allt om vårt VIP-erbjudande – där du får gräddfilen mot skrivdrömmen med massor av privat coaching under ett helt år...

Självklart kan du ställa alla dina frågor om frilansjournalistik direkt i chatten.

Varmt välkommen till både svenska och norska deltagare :-) 

OBS! Max 200 deltagare – skynda att anmäla dig för att få en plats.

Möt teamet (runda) (1).png
Hilde-Beate-Berg-270x275.png

Vår unika onlineutbildning lär dig allt du behöver veta för att kunna frilansa för magasin och tidningar – och börja jobba direkt!

bottom of page